Hetken jo näytti, että elokuussa olisi tulossa ihan mukavat kaljarahat optioista, mutta lopulta päädyinkin 2700 euroa tappiolle. Kiitos BABA:n ja CCP:n.

JFrog vaikutti erittäin mielenkiintoiselta puljulta, jonka platformeja kaikki tuntuvat käyttävän, joten otin sitä aloituspanoksen salkkuuni.

SoFin hinta romahti alle strike pricen osasta myymistäni puteista ja muutenkin tankkailin “pohjilta”. Aikanaan vähän missasin Squaren, joten tästä mahdollisesta seuraavasta fintechin raketista en halua jäädä pois kyydistä.

Lisäyksiä myös Desktop Metaliin ja Fastlyyn puteilla kalastellen, koska en jaksa uskoa noiden romahtaneen lopullisesti näin matalille tasoille. Zoomer-menoa tasoittaakseni päätin tankata Googlea ja Jeffreyn firmaa.

Upstartit myin pois, koska arvostus oli kohonnut melko tähtitieteelliseksi ja minun on vaikea uskoa kovaan raketointiin tästä eteen päin. On paljon mahdollista, että olen tässä väärässä, mutta aika näyttää.

Ostot

Myynnit

Optiopuolella puteissa ja covered calleissa tickereinä ARKG, ARKK, BABA, CLOV, DM, FROG, FSLY, FUBO, JD, MP, NNDM, OPEN, PD, RKT, SE, SOFI.